Om oss

En handelsträdgård med lång historia

Sedan 2004 har vi fortsatt att växa och utvecklas. 1970 flyttade vi till vår nuvarande adress, där vi har fortsatt att förse våra kunder med högkvalitativa växter och utmärkt service.

Vi är ett litet företag som har engagerat oss i att odla och sälja högkvalitativa blommor, växter och trädgårdsprodukter till våra kunder. Vi har själva ett stort intresse för trädgård och odlar själva många av de växter vi säljer. Vi tror på kraften i närodlat, men kompletterar också vårt sortiment med noggrant utvalda produkter för att erbjuda det bästa för våra kunder.

Vi strävar efter att vara en kunskapskälla och en inspirationskälla för alla trädgårdsentusiaster som kommer och besöker oss. Vårt erfarna team finns alltid här för att ge råd, tips och vägledning för att hjälpa dig att skapa din drömträdgård.

Tack för att du väljer Åhus Trädgård för dina trädgård. Vi ses!

Vi kan trädgård

Oavsett om du letar efter inspiration, behöver vägledning eller bara vill njuta av en trevlig stund bland växter och blommor är du varmt välkommen att besöka oss på Åhus Trädgård. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en trädgård som du kommer att älska i många år framöver!