Våra växter

Växter för alla årstider

Vi är stolta över att odla många av våra växter själva, allt från pelargoner, perenner, kryddväxter, tomatplantor och mycket mer. Genom att odla våra egna växter kan vi säkerställa hög kvalitet och hälsosamma plantor som är anpassade till vårt klimat och förhållanden.

När vi närmar oss jul kan du köpa våra egenodlade amaryllis och andra julblommor som skapar en härlig julkänsla i ditt hem. Du hittar även julgrannar hos oss.

På våren fyller vi Åhus Trädgård med färgsprakande penseer, perenner och en rad träd och buskar. Passa även på att köpa våra egenodlade tomatplantor för att starta din egen grönsaksodling.

Trädgårdsprodukter och tillbehör

För att hjälpa dig att ta hand om din trädgård på bästa sätt har vi ett brett utbud av trädgårdsprodukter och tillbehör. Oavsett årstid kan du vara säker på att hitta högkvalitativa jordprodukter från Hasselfors och ett brett utbud av fröer från Weibulls och Nelson Garden för att göra din trädgård komplett.

Expertis och rådgivning

Vi på Åhus Trädgård är inte bara experter på växter, vi är också här för att ge dig den bästa rådgivningen och servicen för att hjälpa dig att lyckas med din trädgård. Vår personal är välutbildad och kunnig och vi är alltid redo att svara på dina frågor och ge dig de bästa råden för din trädgård.

Ligg steget förre och se till att njut av varje årstid. Vi tipsar om vad du behöver tänka på för: